Infraco – Spotřebitelský úvěr se zástavou

Spotřebitelský úvěr
OpenClips / Pixabay

Jaká jsou východiska z finanční tísně? Můžete si najít extra práci, získáte lepší finanční ohodnocení od zaměstnavatele, nebo si můžete půjčit. V současné době je půjčování peněz velkým trendem a uchyluje se k němu stále více osob. Někdo potřebuje jenom několik tisícovek, druhý je náročnější a chce daleko vyšší sumy.

Je třeba si uvědomit, že spotřebitelský úvěr není zadarmo, proto si dobře rozmyslete, kolik postačí k půjčení. Nebankovní půjčku lze získat také od společnosti Infraco.

Výše půjčky: Od 10 000 Kč
Kdo si může půjčit: Určeno pro osoby, které mají trvalé bydliště na území České republiky, zároveň se musí jednat o osoby ve věku nad 18 let. Pro vyřízení žádosti je nutné dodat dva doklady totožnosti. Půjčka se bude zajišťovat nemovitostí – domem, bytem nebo pozemkem. K doložení si také připravte aktuální List vlastnictví, aktuální fotku nemovitosti. To vše přiložte k vyplněné, vytištěné a  podepsané žádosti o úvěr. Vše pošlete  poštou nebo naskenujete a odešlete emailem.

Na co si mohu půjčit: Na cokoliv – spotřebitelský úvěr je neúčelový.

Splatnost půjčky: Splatnost je stanovena v rozmezí na jeden rok až deset let – 12 až 120 měsíců.

Poplatky: žádné poplatky se neplatí předem. Poplatek za poskytnutí a vyřízení úvěru se zahrnuje do půjčených peněz. Poplatky za vyřízení a poskytnutí úvěru činí: od 10 000 Kč do 50 000 Kč – 20% z poskytnutého úvěru, 50 001 Kč – 100 000 Kč – 15%, 100 001 Kč až 250 000 Kč 10%, 250 001 Kč až 500 000 Kč 7,5%, 500 001 Kč až 1 000 000 Kč 5% a nad 1 000 001 Kč 3,5% z poskytnutého úvěru.

Tip na článek  Supermoney – půjčka do 5000 Kč

Ručení: Požaduje se zajištění nemovitostí. Zároveň není třeba, aby byla nemovitost ve vašem vlastnictví, ale je nutné, aby majitel souhlasil s jejím zajištěním.

Roční úrok: Od 15% – výše se odvíjí podle posouzení rizikovosti

RPSN: Odvíjí se na základě stanovených úroků pro konkrétní půjčky.

Možnost sjednání půjčky: Spotřebitelský úvěr se dá zařídit snadno online.

Rychlost poskytnutí peněz: Finanční prostředky se dají čerpat už na plombu na LV.

Výhody půjčky od společnosti: Úroková sazba je proměnlivá – závisí na individuálních možností klienta. Žádné poplatky předem se nepožadují. Peníze získáte velmi rychle. Úvěr se zajišťuje nemovitostí a nepotřebujete ručitele.